Trastorns del Desenvolupament.

lunes, 14 de noviembre de 2011

Deficiència Visual





Aquest és el vídeo que hem realitzat en Sergio, na Noelia i jo a l’assignatura de Trastorns del Desenvolupament sobre la Deficiència Visual.


Al meu parèixer, ha estat un projecte molt diferent als altres que fins ara hem realitzat, ens ha suposat un gran esforç , ja que fins aleshores els nostres coneixements informàtics sobre com realitzar un projecte audiovisual, eren escassos per no dir nuls, però al final, penso que tot l’esforç ha set molt enriquidor per nosaltres i el resultat ha estat prou profitós.


Durant la recerca d’informació per al vídeo hem tingut la sort i l’oportunitat de conèixer a en Mariano (director de la ONCE) i a na Àngels (Mestra de Suport de l’Equip Específic d’Atenció a l’Alumnat amb Discapacitat Visual) els quals ens han facilitat molta informació envers el tema, a banda de fer-nos el favor de sortir al nostre vídeo. També, durant aquesta recerca, vàrem poder conèixer a na Mª Luisa (oftalmòloga de l’Hospital Can Misses i de les Òptiques dr Marí) la qual ens va fer arribar informació per saber més sobre el tema i poder reflectir-ho al nostre treball.


I per reflexionar una miqueta, vàrem realitzar dues dinàmiques:

No hay comentarios:

Publicar un comentario